Harruat Password?
Nuk jeni Anetare? Regjistrohuni
JULI CENKO - CUPA PER BABANE

 

Edvini

Edvini 

Data: 2012-07-07 12:27:00 - Shtuar nga: edvini084
Shikime: 757 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Cdo nate enderroj
edvini
Data: 2012-07-07 12:24:13 - Shtuar nga: edvini084
Shikime: 671 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Dj Tadi Spot
  • Dj Tadi Fier
  • www.djtadi.webs.com

 

Data: 2012-05-08 12:29:41 - Shtuar nga: djtadi
Shikime: 629 - Vota: 1 - Rating: 5
 
eneda tarifa o permet
Data: 2011-03-07 14:27:52 - Shtuar nga: enea
Shikime: 905 - Vota: 0 - Rating: 0
 
portokalli Bokja i Vlores dhe Agron Llakaj
Data: 2011-03-05 18:21:51 - Shtuar nga: enea
Shikime: 1028 - Vota: 0 - Rating: 0
 
eneda tarifa ne portokalli
Data: 2011-03-04 14:59:03 - Shtuar nga: enea
Shikime: 799 - Vota: 0 - Rating: 0
 
alida sa duhemi
Data: 2011-03-04 14:56:43 - Shtuar nga: enea
Shikime: 845 - Vota: 0 - Rating: 0
 
d- alboz survivor
Data: 2010-12-23 16:01:01 - Shtuar nga: enea
Shikime: 818 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Sinan Hoxha ft seldi- Adrenalina
Data: 2010-12-20 15:22:49 - Shtuar nga: enea
Shikime: 903 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Capital T - U Bo Vone
Data: 2010-12-18 08:24:30 - Shtuar nga: enea
Shikime: 862 - Vota: 0 - Rating: 0
 

Personazh Artistik

Music Fieri.comArdit Gjebrea eshte nje nga kantautoret me te njohur shqipetar.
Cfare kategorie vizitoni me shume