Harruat Password?
Nuk jeni Anetare? Regjistrohuni
JULI CENKO - CUPA PER BABANE

 

Pavaresia e Kosoves
Kosovo Independence
Data: 2008-02-18 00:37:33 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 440 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Kosova Independence
Pavarsia e Kosoves
Data: 2008-02-18 00:37:06 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 460 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Pavaresia e Kosoves
Manifestim per pavaresine e Kosoves organizuar ne PARMA nga emigrantet shqiptare.
Data: 2008-02-18 00:33:41 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 511 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Pavaresia e Kosoves pj2
Manifestim paqesor per pavaresine e KOSOVES organizuar ne PARMA TE ITALISE nga organizata SKENDERBEG dhe emigrantet qe jetojne dhe punojne aty.
Data: 2008-02-18 00:32:19 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 522 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Pavarsia e Kosoves pj3
Manifestim paqesor per pavaresine e KOSOVES organizuar ne Parma te Italise nga shoqata SKENDERBEG dhe bashkeatdhetaret qe jetojne ne kete vend
Data: 2008-02-18 00:29:31 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 600 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Pavarsia - Kosova's Independence Celebration - Times Square
Data: 2008-02-18 00:27:49 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 584 - Vota: 0 - Rating: 0
 
KOSOVO IS FREE
Festimet ne NYC, USAWWW.FIERI.COM
Data: 2008-02-18 00:25:42 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 526 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Duda ft Zero Zan - Aty ku jan 2 G
WWW.FIERI.COM
Data: 2008-02-01 02:44:59 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 709 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Rezarta Shkurta - Matura
WWW.FIERI.COM
Data: 2008-02-01 02:42:47 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 779 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Jehona Sopi - I Fundit Fat
WWW.FIERI.COM
Data: 2008-02-01 02:42:24 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 673 - Vota: 0 - Rating: 0
 

Personazh Artistik

Music Fieri.comArdit Gjebrea eshte nje nga kantautoret me te njohur shqipetar.
Cfare kategorie vizitoni me shume