Harruat Password?
Nuk jeni Anetare? Regjistrohuni
JULI CENKO - CUPA PER BABANE

 

Shpat Kasapi dhe Rovena Stefa - Potpuri
WWW.FIERI.COM
Data: 2008-01-21 03:15:13 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 760 - Vota: 1 - Rating: 5
 
Nazif Cela - Manushaqe Moj Mano
WWW.FIERI.COM
Data: 2008-01-21 00:45:04 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 821 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Altin Sulku - Kenge per Elez Isufin
WWW.FIERI.COM
Data: 2008-01-21 00:43:46 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 727 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Paro - Me Zu Vapa
WWW.FIERI.COM
Data: 2008-01-21 00:42:55 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 911 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Gerta - My Love
WWW.FIERI.COM
Data: 2008-01-21 00:41:55 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 621 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Kastro Zizo & B.Metani & Sanches - Party
WWW.FIERI.COM
Data: 2008-01-21 00:33:34 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 648 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Enkelejda & Hysni Alushi - Mall per Cameri
WWW.FIERI.COM
Data: 2008-01-21 00:31:47 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 762 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Irini Qirjako - Me Kerkon Porte Me Porte
WWW.FIERI.COM
Data: 2008-01-21 00:28:46 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 738 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Ylli Baka - Lerm o zot te rroj
WWW.FIERI.COM
Data: 2008-01-21 00:22:07 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 943 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Argjend & Flori Lloga - Kalimtar i dashurise

WWW.FIERI.COM

Data: 2008-01-21 00:05:44 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 712 - Vota: 0 - Rating: 0
 

Personazh Artistik

Music Fieri.comArdit Gjebrea eshte nje nga kantautoret me te njohur shqipetar.
Cfare kategorie vizitoni me shume