Harruat Password?
Nuk jeni Anetare? Regjistrohuni
JULI CENKO - CUPA PER BABANE

 

Stan Laurel & Oliver Hardy 2 - narrator: PINO LOCCHI
part 2
Data: 2007-11-11 19:21:45 - Shtuar nga: Indrit
Shikime: 748 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Benny Hill - Gangsters
Benny Hill was the second comedy show from Britian that made it big in the USA behind Monty Python.
Data: 2007-11-11 19:19:57 - Shtuar nga: Indrit
Shikime: 641 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Benny Hill - Messenger Boy
He is up to his usual antics. Very funny
Data: 2007-11-11 19:19:24 - Shtuar nga: Indrit
Shikime: 615 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Benny Hill - Hospital
Simple and silent Comedy is the best!
Data: 2007-11-11 19:18:52 - Shtuar nga: Indrit
Shikime: 664 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Benny Hill
Best of Benny Hill
Data: 2007-11-11 19:18:29 - Shtuar nga: Indrit
Shikime: 622 - Vota: 0 - Rating: 0
 
RRUGET TONA: - ZEF DEDA

www.fieri.com

Data: 2007-11-11 19:15:24 - Shtuar nga: Indrit
Shikime: 747 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Kioska Humor Shqiptar......Velipoja
Humor neper vite ''Kioska''. Luan Estrada profesioniste e Tiranes. ne role kryesore, Skender Sallaku.
Data: 2007-11-11 19:14:23 - Shtuar nga: Indrit
Shikime: 794 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Telekomedia Gjuetia e Fundit

Telekomedi e cila ve ne loje Byrone Politike te Partise se Punes dhe udheheqesin e saj diktatorin Enver Hoxha. Ne rolet kryesore: Koco Devole, Vasillaq Vangjeli, Agim Bajko, Marjana Kondi, Mehdi Malka, Arben Shaka, Skender Sallaku etj.

www.fieri.com

Data: 2007-11-11 19:12:49 - Shtuar nga: Indrit
Shikime: 1228 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Ermiona -In the house baby
WWW.FIERI.COM
Data: 2007-11-11 06:01:33 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 671 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Pirro Cako - Ah moj dashuria ime
WWW.FIERI.COM
Data: 2007-11-11 05:59:20 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 632 - Vota: 0 - Rating: 0
 

Personazh Artistik

Music Fieri.comArdit Gjebrea eshte nje nga kantautoret me te njohur shqipetar.
Cfare kategorie vizitoni me shume
 
We have 1 guest online