Harruat Password?
Nuk jeni Anetare? Regjistrohuni
JULI CENKO - CUPA PER BABANE

 

Dashi pa Brire dhe Valixhja 1 Milion Dollar
WWW.FIERI.COM
Data: 2007-11-11 05:57:12 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 777 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Besa - Zonja dhe Zoterinj
WWW.FIERI.COM
Data: 2007-11-11 05:55:57 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 642 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Altin Myftari - Dil moj Gryke Zene
WWW.FIERI.COM
Data: 2007-11-11 05:54:57 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 799 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Dana - Ti me thua
WWW.FIERI.COM
Data: 2007-11-11 05:53:23 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 616 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Grupi i Kenges Qytetare Fierake - Potpuri
WWW.FIERI.COM
Data: 2007-11-11 05:51:39 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 834 - Vota: 0 - Rating: 0
 
BleonaQereti - Sdua
WWW.FIERI.COM
Data: 2007-11-11 05:50:37 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 625 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Bojken Lako - Asgje e larget
WWW.FIERI.COM
Data: 2007-11-11 05:48:50 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 569 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Genta Ismaili - Kthehu
WWW.FIERI.COM
Data: 2007-11-11 05:47:35 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 696 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Besa - Si motra
WWW.FIERI.COM
Data: 2007-11-11 05:45:37 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 607 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Artan Kola e Kastro Zizo - Ra faja
WWW.FIERI.COM
Data: 2007-11-11 05:43:46 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 691 - Vota: 0 - Rating: 0
 

Personazh Artistik

Music Fieri.comArdit Gjebrea eshte nje nga kantautoret me te njohur shqipetar.
Cfare kategorie vizitoni me shume