Harruat Password?
Nuk jeni Anetare? Regjistrohuni
JULI CENKO - CUPA PER BABANE


Ermal Fejzullahu & Sinan Hoxha: - Fat dhe HareFat dhe hare 2006...
Indrit - Videoklipe Shqiptare
2007-11-09 09:05:12
Telekomedia Gjuetia e Fundit

Telekomedi e cila ve ne loje Byrone Politike te Partise se Punes dh...
Indrit - Video Humoristike
2007-11-11 19:12:49

Sinan Hoxha - Me FalWWW.FIERI.COM...
Vini DJ - Videoklipe Shqiptare
2007-11-12 10:43:23
Sinan Hoxha - Parfumi WWW.FIERI.COM...
Vini DJ - Videoklipe Shqiptare
2007-11-12 10:44:24
Sinan Hoxha ft seldi- Adrenalina...
enea - Videoklipe Shqiptare
2010-12-20 15:22:49

Personazh Artistik

Music Fieri.comArdit Gjebrea eshte nje nga kantautoret me te njohur shqipetar.
Cfare kategorie vizitoni me shume