Harruat Password?
Nuk jeni Anetare? Regjistrohuni
JULI CENKO - CUPA PER BABANE

 

eneda tarifa o permet
Data: 2011-03-07 14:27:52 - Shtuar nga: enea
Shikime: 906 - Vota: 0 - Rating: 0
 
portokalli Bokja i Vlores dhe Agron Llakaj
Data: 2011-03-05 18:21:51 - Shtuar nga: enea
Shikime: 1029 - Vota: 0 - Rating: 0
 
eneda tarifa ne portokalli
Data: 2011-03-04 14:59:03 - Shtuar nga: enea
Shikime: 800 - Vota: 0 - Rating: 0
 
alida sa duhemi
Data: 2011-03-04 14:56:43 - Shtuar nga: enea
Shikime: 846 - Vota: 0 - Rating: 0
 
d- alboz survivor
Data: 2010-12-23 16:01:01 - Shtuar nga: enea
Shikime: 818 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Sinan Hoxha ft seldi- Adrenalina
Data: 2010-12-20 15:22:49 - Shtuar nga: enea
Shikime: 904 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Capital T - U Bo Vone
Data: 2010-12-18 08:24:30 - Shtuar nga: enea
Shikime: 863 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Noizy histori e gjat
Data: 2010-12-18 08:06:41 - Shtuar nga: enea
Shikime: 661 - Vota: 1 - Rating: 5
 
noizy oh my
Data: 2010-12-18 08:01:10 - Shtuar nga: enea
Shikime: 619 - Vota: 1 - Rating: 5
 
Bohemi - Si refren
Data: 2010-12-18 07:53:17 - Shtuar nga: enea
Shikime: 619 - Vota: 1 - Rating: 5
 
[ 1 ] - [ 2 ]

Personazh Artistik

Music Fieri.comArdit Gjebrea eshte nje nga kantautoret me te njohur shqipetar.
Cfare kategorie vizitoni me shume