Harruat Password?
Nuk jeni Anetare? Regjistrohuni
JULI CENKO - CUPA PER BABANE

 

Adelina Ismaili
Adelina Ismaili ne sheshin "Nena Tereze" per diten e pavarsise se Kosoves 17.02.2008
Data: 2008-02-18 01:07:22 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 669 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Pavaresia e Kosoves
Pavaresia e Kosoves, Peje
Data: 2008-02-18 01:04:34 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 463 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Pavaresia ne Peje
Pavaresia ne Peje 17:02.2008
Data: 2008-02-18 01:03:18 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 579 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Kosovo's Independence celebrations in CANADA
CANADA SUPPORTS YOU KOSOVO
Data: 2008-02-18 00:43:01 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 569 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Pavarsia e Kosoves New York City
Pavarsia e Kosoves New York City
Data: 2008-02-18 00:39:09 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 561 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Pavarsia e Kosoves
Festimi i Pavarsis Kosoves ne New York City
Data: 2008-02-18 00:38:14 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 505 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Pavaresia e Kosoves
Kosovo Independence
Data: 2008-02-18 00:37:33 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 440 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Kosova Independence
Pavarsia e Kosoves
Data: 2008-02-18 00:37:06 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 460 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Pavaresia e Kosoves
Manifestim per pavaresine e Kosoves organizuar ne PARMA nga emigrantet shqiptare.
Data: 2008-02-18 00:33:41 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 511 - Vota: 0 - Rating: 0
 
Pavaresia e Kosoves pj2
Manifestim paqesor per pavaresine e KOSOVES organizuar ne PARMA TE ITALISE nga organizata SKENDERBEG dhe emigrantet qe jetojne dhe punojne aty.
Data: 2008-02-18 00:32:19 - Shtuar nga: Vini DJ
Shikime: 522 - Vota: 0 - Rating: 0
 

Personazh Artistik

Music Fieri.comArdit Gjebrea eshte nje nga kantautoret me te njohur shqipetar.
Cfare kategorie vizitoni me shume